Despre Hades

#Hades este un server de GTA 5 : FiveM, Hard Roleplay.

Serverul nostru este UNIC in Romania in materie de Mapping (cladiri Custom)

Pe langa asta, incercam sa aducem un joc echilibrat, cu o economie cat mai apropiata de viata reala.

Serverul nostru este singurul din Romania de tip DINAMIC. Asta inseamna ca am inceput in anii ’85 si o data cu anii, avansam si cu tehnologia.

Am inceput din orasele: Paleto si Sandy Shores, si pe parcurs, avansam catre Los Santos (orasul cel mai mare)
Masinile au fost si ele foarte vechi, primele masini fiind din anii ’60~, iar unele deja au fost scoase din productie si sunt acum masini de Colectie, pe care le puteti gasi doar la alti civili, ne mai putand fi gasite nici la reprezentanta auto.

Serverul nostru #Hades, contine si un test de Roleplay, acesta va fi primul lucru pe care il vei face cand intri pe server. Acest test este un mod de a “sorta” jucatorii si a le permite sa intre pe serverul nostru doar daca sunt destul de experimentati in materie de Roleplay, ca toti jucatorii sa aibe o experienta mai placuta, fara jucatori toxici, incepatori. (asta incercam, dar e destul de dificil) iar testul il schimbam o data pe luna aproximativ pentru a combate frauda testului.


Mai multe detalii despre server, regulament si informatiile de conectare le gasiti pe discordul #Hades: CLICK AICI

Va lasam pe voi sa descoperiti restul serverului, job-urile, masinile noi adaugate, cladirile custom, sistemele de afaceri si restul.